ثبت نام برای شرکت در کنفرانس

۱۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۳:۵۷ اخبار تصویری اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۳۱۳۷

به استحضار پژوهشگران گرامی می رساند، امکان ثبت نام برای شرکت در کنفرانس در پنل کاربری آنها فعال شده است. برای ثبت درخواست شرکت در کنفرانس و پرداخت هزینه آن، در پنل کاربری خود به بخش خدمات مراجعه فرمایید.
لطفاً در زمان ثبت نام و پرداخت هزینه به موارد زیر توجه فرمایید.

1. چنانچه پیشتر به عنوان کاربر در سامانه کنفرانس ثبت نام نموده اید، نیازی به ثبت نام جدید نمی باشد و تنها کافی است از بخش خدمات نسبت به پرداخت هزینه کنفرانس اقدام نمایید. بدیهی است، پژوهشگران علاقه مند برای شرکت در کنفرانس که مقاله ای در کنفرانس ثبت نکرده اند و حساب کاربری ندارند، ابتدا باید در سامانه کنفرانس به عنوان کاربر ثبت نام نمایند. (راهنمای ثبت نام در کنفرانس)
  2. هزینه شرکت در کنفرانس نسبت به شرایط مختلف، اعم از عضو IEEE بودن، دانشجو بودن، داشتن مقاله و ... متغیر می باشد. خواهشمند است با مراجعه به صفحه هزینه های کنفرانس (کلیک کنید)، نسبت به شرایط خود، هزینه شرکت در کنفرانس را محاسبه و به پرداخت آن اقدام نمایید.
  3. پژوهشگرانی که مقاله پذیرفته شده دارند، پس از محاسبه هزینه شرکت در کنفرانس مبلغ ۶۵۰،۰۰۰ ریال را (که پیشتر برای انجام داوری پرداخته نموده اند) از آن کسر کرده و نسبت به پرداخت مابقی اقدام نمایند. برای مثال دانشجویی که عضو IEEE نمی باشد و یک مقاله پذیرفته شده دارد، بایستی مبلغ ۴،۰۰۰،۰۰۰ ریال را به عنوان هزینه شرکت در کنفرانس بپردازد، که با احتساب ۶۵۰،۰۰۰ ریال پرداخت شده در زمان ثبت مقاله، برای شرکت در کنفرانس بایستی مبلغ ۳،۳۵۰،۰۰۰ ریال را پرداخت نماید
  4. در زمان ثبت فیش بانکی حتماً نوع ثبت نام (برای مثال: دانشجویی با یک مقاله) مشخص شود.

نحوه ثبت نسخه نهایی مقاله پژوهشگرانی که مقاله آنها برای ارائه در کنفرانس پذیرفته شده است، متعاقباً اعلام خواهد شد.

( ۲۵ )